Arctic Race 2019, for ei helg, for en opplevelse, for et samhold, for et engasjement…

 In Nyheter

Vi i Rallarklubben ønsker å takke alle som var med på å gjøre denne helgen til et flott minne. Vi hadde stand på Rådhusplassen, ved siden av standen til Haikjeften/Vinterfestuka. Og blir stemningen lik på deres arrangement til helgen og i Mars 2020 (neste Vinterfestuka) ja da har vi i Narvik virkelig noe å glede oss til. For et folkeliv som Arctic Race skapte ja det var helt magisk.

Vi hadde forhånds-salg på pins med årstall 2020, og er overveldet over at vi kun har en håndfull pins igjen. (Ny bestilling må gjøres) Vi solgte også mange lommelerker og kopper med logoen vår på.

Kuraas og Spar Finnbekken hadde sponset oss med pølser, brød og lomper, som vi solgte og mettet mang en mage. Og vi har ikke tall på hvor mange som fikk gratis bål-kaffe, til og med vår Statsminister Erna fikk seg en kopp kaffe.

Vi hadde på forhånd oppfordret folk til å møte ved det gamle Posthuset i Valhallparken for lek for ungene og å lage lang rekke med folk i Rallar/Svarta bjørn antrekk. Vi vil takke alle som kom og lagde god Rallarstemning, og alle ungene/voksne som tok del i lekene våre.

Vi har hatt en fantastisk helg, tusen takk til dere alle, vi er ikke i tvil Narvik kan det med å skape god stemning, og med det ønsker vi alle en god festivalhelg til helgen med Haikjeften 23-24 august.

Stand på Rådhusplassen. Kuraas og Spar Finnbekken har sponset oss slik at vi hadde noe å legge på «verdens Tøffeste»grill.

Lite kaffebord hadde vi også fått plass til

Gratis kaffe blir servert

Vi koser oss ved siden av Haikjeften sin stand

Sola skinner

Yrende folkeliv ved Det Fjerdet Hjørnet

Masse folk ved scenen på Rådhusplassen

Verden beste Rombaksmusikk spiller

Vallhallaparken, leker for små og store. Her går vi på stylter

Det spilles Kubb

Mange tok seg tid til en prat med oss

Mens vi venter, følges det spent med på løpet med mobiltelefonen ,kanksje ikke helt tidsriktig den telefonen 😉

Sleggeklang synger for full hals

De første bilene ankommer

Store og veldig små Rallare venter spent på sykklistene

Lang lang rekke med folk i tidsriktig antrekk

Lang lang rekke med folk i tidsriktig antrekk

Kommentarer

Recent Posts