Arctic Race med målinngang i Narvik

 In Nyheter

Arctic Race med målinngang i Narvik
Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben i Narvik ønsker å være der det skjer. Så når Siste etappe av Arctic Race ender med målinngang i Narvik, ja så finner dere oss midt i Narvik sentrum.
Både lørdag 17.aug og søndag 18.aug (fra 11.00-18.00) har vi bod på Torvet, med salg av pølser, brus og kaffe. Og i tillegg noen eksklusive kopper, lommelerke og pins.
2020 blir første året at man kan kjøpe denne pinsen, og denne helgen blir det forhåndssalg i boden vår. Vi har dessverre ikke mulighet til å selge over nett, så møt opp ved vår bod og føl Rallarstemningen samtidig som du handler.

Tidligere har vi skrevet om at vi ønsker å lage «verdens lengste» rekke med Rallara og Svarta Bjørner. I den forbindelsen blir vi å ha «gammeldagse» leker for barn i Valhallaparken fra kl 16.00
Her er det vi har skrevet tidligere om dette ;
Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik ønsker å lage rekord i lang og bred rekke med folk i Rallar/Svarta-Bjørn antrekk.
Søndag 18.august går siste etappe i Arctic Race fra Lødingen til Narvik.
Rallarklubben sin oppgave er å fremme Rallarkulturen som var under bygging av Ofotbanen. Vi ønsker å vise Narvik frem som den Rallarbyen vi er, vi oppfordrer byens befolking å ta finstasen og være med å lage kanskje «verdens lengste» rekke med Rallara og Svarta Bjørner.
I Valhallaparken, rett over Sjømannskirka ligger det gamle Posthuset. Dette er det perfekte stedet og starte en lang rekke. For å se hvor mange som vil være med og hvor mye plass vi skal «holde av» ønsker vi at du trykker skal på arrangementet vårt på Facebook.
Beregnet tidspunkt i Narvik sentrum er +/- 17.00. Disse «gutta» sykler fort, så vi oppfordrer alle til å komme i god tid.

Kommentarer

Recent Posts