Asbjørg Kufaas 100 År

 In Nyheter

100 år

Det er ikke hver dag man får være med og feire en 100 års dag. Og da Rallarklubben fikk vite at Asbjørg Kufaas fylte 100 år 2 august 2019, beste vi oss for å gi henne medlemskap i Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik.

Familien spiste Lunsj på Linken og der overrasket Rallarklubben jubilanten og gjestene med å komme spille på Trulte ( Lirekasse) inn i lokalet. OverRallar holdt en fin tale til Jubilanten og hun fikk Medlemsdiplomet, medlemsnål og et Svarta-Bjørn Sjal i gave.

Asbjørg ble svært glad for denne gaven.

100 års dagen til Asbjørg ble feiret på verdig hvis, først som sagt med en fin Lunsj på Linken Restaurant og Bar med både barn, barnebarn og oldebarn til stedet. Der fikk hun bla lest opp bursdagshilsen fra Kong Harald. Deretter hadde Asbjørg besøk av Ordføreren på rommet sitt på Sykehjemmet.

Kl 17.00 var det invitert til kaffe og kaker, familien hadde dekt på til over 60 gjester i en av fellesrommene på Sykehjemmet. Til glede for Asbjørg kom det så mange gjester at man måtte dekke på til flere. Det ble servert snitter og kaker og holdt fine taler. Som sagt en verdig feiring til en flott 100 åring.

Asbjørg 100 år og endelig medlem av Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik

Overrallar Roger forteller Asbjørg at Medlemsnålen skal sitte på hjertesiden, som tegn på at hun er hjertelig velkommen i Rallarklubben.

Overrallar Roger, Barbro og Sylvi fra Rallarklubben, Asbjørg og alle hennes Oldebarn.

Asbjørg med Barn, barnebarn og Oldebarn på Linken Restaurant og Bar.

Kaffe, snitter og kaker ble feiret med familie og venner på Furumoen Sykehjem.

Kommentarer

Recent Posts