Barnas Dag

 In Nyheter

Første Lørdag i Vinterfestuka er det tradisjon tro barna som står i fokus. Rallarklubben arrangerer Barnas Kostymetog som ender i Lokstallen. Heldigvis hadde kulden sluppet taket litt, slik at det ble et flott og langt tog også i år, med mange utkledde barn og voksne. Vi takker alle som kom og gjorde dette nok en gang til et flott arrangement. Det gir oss inspirasjon til og fortsette å arrangere dette hvert år.

I Lokstallen har Rallarklubben i samarbeid med Vinterfestuka et familie arrangement hvor Barna i år blei underholdt av Ove Rocketroll. Det var litt over 800 stk som tok veien til Lokstallen, og barna koste seg med Ove Rocketroll.

For å få til dette arrangementet har vi noen flotte sponsorer som år etter år støtter oss slik at vi kan dele ut boller og en godtepose i døren til barna, og har flotte kaker på kakebordet slik at alle kan få seg en kakebit og litt varm kaffe.

Vi vil takke våre sponsorer som i år har vært ;

LKAB Fritid

Bane Nord

Agenda

T.Jespersen Blikkenslager

Steinovnsbakkeriet

Extra Frydenlund

Extra Bolaget

Rema Rombaksveien

Rema Engro/ Candy King

Ringo Barnas Verden

Elkjøp

Vi vil også takke alle de frivillige som stiller opp både før og etter arrangementet og ikke minst de som har bakt kaker til oss.

Barnetoget

Barnetoget

Barnetoget

Lokstallen, Ove Rocketroll underholder

Ove Rocketroll

Lokstallen, kakesalget

Sponsorkake

Sponsorkake

Sponsorkake

Sponsorkake

Sponsorkake

Sponsorkake

 

 

Kommentarer

Recent Posts