Barnas Dag 2015

 In Nyheter

Dagen startet for ca 20 medlemmer av Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben i Malmbyen Narvik med at Scandic Hotell også i år inviterte oss til frokost. En god frokost gir energi for oss til å gjennomføre denne dagen med et godt smil om munnen.

Etter frokost var det klargjøring i lokstallen hvor bla alle kakene som bedrifter og frivillige hadde kommet med til oss ble skjært opp. Vi takker dem alle sammen, i år var det nesten ikke en smule igjen, så det tyder på at mange satte pris på de kakene vi hadde på bordet.

Rallarklubben hedrer Rallarne og kokkene som var i Rombaksbotn under bygging av jernbanen. For å vise dem vår takknemlighet har vi hvert år ei beslegging av Rallaren og Svarta bjørn statuen.

I år var det Anne-Rita Nicklasson ordføreren i Ballangen kommune s

beslegget Rallaren og Jacob J Steinmo Daglig leder av LKAB Narvik som beslegget Svarta Bjørnen.

Så gikk turen til skolegården ved Frydenlund skole.

Da vi våknet på morgenen så hadde vi vell aldri trodd at så mange sku trosse den utrolige vinden som herjet i Narvik denne dagen. Vi setter utrolig stor pris på alle som stilte opp og laget også i år et langt barnetog. Det er kjempeskøy å se at så mange kler seg ut, og at også de voksne mer og mer går enten i Rallarantrekk eller andre fine kreative kostymer. Hatter, luer, ballonger ja det meste fløy vell av gårde og med eiere av tingene springende etter for å få tak i den flyvende gjenstanden. Men som sagt, ingenting stopper Barnetoget. Barn og voksne holdt på alt som kunne fly av gårde og gikk i tog ned til Lokstall 1 hvor det ble delt ut gratis boller og smågodt til alle barna. Og de voksne tok seg en kopp kaffe og en kakebit.

Datarock og mange barn fra Korinord, underholdt.

Vi avsluttet Barnas Dag med å avholde Generalforsamling for Rallarklubben sin Fliseklubb. Fliseklubben er for barn og ungdom mellom 0-18 år. I år var det 20 stk som var på Generalforsamlingen. Det var lek og moro og pizza fra Napoli ble servert.

 

Kommentarer

Recent Posts