En merkelig dag….

 In Nyheter

Fredag 20.mars 2020

Nu skulle vi vært samlet i finstasen vår på Grand i Royal Hall, og ventet spent på at Overrallar skulle slå «klubba» i bordet og Generalforsamling erklært åpnet. Vi skulle vært slitne etter ei lang uke, og hadd mye å fortelle hverandre så Overrallar sitter tålmodig (eller kanskje litt streng) og venter på at salen skal komme til ro. Rombaksmusikken hadde spilt, Sleggeklang synget og vi alle stemt i på en stor skål. 

Men i år blei det ikke sånn. Corona-viruset har satt en stopper for mange tradisjoner, og som dere vet er Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik VELDIG opptatt av tradisjoner. Vi teller allerede ned dager til neste Vinterfestuke starter, hvor vi kan fortsette med våre tradisjoner.

Neste års Vinterfestuke er 5.mars- 14.mars, i dag 350 dager til 🙂

Noen tradisjoner er vanskelig å bryte. Sleggeklang har en fin tradisjon hver Vinterfestuke, de besøker Per Frydendals sin grav. (Per var en av de som stiftet Rallarklubben, medlem nr 1 ) Så i dag har Else Husjord og Yngvar Egilsrud fra Sleggeklang vært på Pers grav med blomster, lys og har synget 3 vers av Rombaksvisa.

Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik ønsker dere alle en god helg, vi sees neste Vinterfestuke 🙂

 

Kommentarer

Recent Posts