Rallarklubbens besøk på Rørosmartnan

 In Nyheter

Da er vi kommet hjem, etter 4 dager på Rørosmartnan. En fantastisk opplevelse for en gjeng på 28 kokker og rallare fra Rallarklubben.

Vi hadde med oss markedsmateriell fra Vinterfestuka, Narvikfjellet og Narvik for øvrig og alt ble godt mottatt og lest av besøkende på martnan. Koret vårt Sleggeklang bidro til sang og spillopper på mange scener og gater i tillegg til bakgårdene der lasskjørerne hadde sine områder.

Ordfører i Røros Hans Vintervoll, delte sine erfaringer og martnanen sin suksess med oss og gav oss noen gode råd for vår flotte festival Vinterfestuka i Narvik:

– Ta vare på vår unike historie og bygg videre på den
– Ta vare på det lokale og kortreiste
– Dyrk dugnadskulturen

Han ble selvfølgelig medlem av Rallarklubben med medlemsnr 4057.

Rallarklubben har fått med seg mange gode ideer som vi ønsker å ta med oss inn i Vinterfestuka. Vi håper også vi ser mange trøndere og besøkende fra landet for øvrig på vår festival og til vår by.

Rallarklubben takker de 28 personene som har brukt av sin fritid og gjort jobben med å markedsføre Vinterfestuka, Narvikfjellet og Narvik.
Vi takker også banker og bedrifter og privatpersoner som gjorde det mulig for oss å realisere denne turen.

Et lite regnestykke for å vise hva markedsføring kan resultere i:
28 personer på reise snakker med 50 tilreisende på martnan.
Disse formidler igjen til sine kjente og kjære, totalt 20 personer hver.
Det betyr at vi har nådd 28.000 personer med direkte og indirekte kommunikasjon der vi har snakket varmt om Narvik. Slikt blir lagt merke til.

brosjyre-1 brosjyre-2 Ordfører

Sleggeklang i markedshallen

Stemning

Kommentarer

Recent Posts