Arctic Eagles fikk medlemskap i Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik

 In Nyheter

Arctic Eagles Narvik hockey er tilbake i EHL og sier selv vi flyyyyr !!!

Rallarklubben er imponert over sesongens innsats og hadde lyst å gjøre litt ekstra stas på Arctic Eagles.

Først må vi 2 år tilbake i tid. For i april 2022, også da på supporterfesten. Stod dette skrevet på Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik sine sider ;

I lengre tid har Rallarklubben og supporterklubben Ørneskriket jobbet for å få fjernet plasthjelmen som Arctic Eagles bruker til sin interne kåring av banens beste spiller, og erstatte den med en Rallarhatt.
Under årets supporterfest på Grand sist fredag var det endelig høytidelig dåp av rallarhatten, og vi håper den er med på å gjøre stas på banens beste etter hver kamp i mange år.

I 2 år har nå denne hatten vært med på alle A-laget sine kamper, og det gleder alle Rallar og kokke hjerter.

I Rallarklubben sin statutt Nr 15 står det ;  Som nye medlemmer kan tas opp: enhver som i tanke, ord eller gjerning arbeider for Rallarklubben, Vinterfestuka og malmbyen Narviks fremme.

Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik bestemte seg for å gi Arctic Eagles medlemskap i Rallarklubben, det gleder oss at hatten er med på hver kamp. I tillegg med opprykk i EHL så fremmer virkelig Arctic Eagles byen Narvik. Vi ønsker Arctic Eagles lykke til i neste sesong, og gleder oss over at Rallarhatten er med laget videre.

Kommentarer

Recent Posts