Årets Malmklump

 In Nyheter

Styret i Rallarklubben har valgt å gi årets Malmklump til Bjørnar Mikkelborg.
Her er Overrallars begrunnelse:
I klubbens statutt nr 21 heter det:
«Årets Malmklump» er en utmerkelse som kan tildeles personer, bedrifter, institusjoner eller organisasjoner som har utført handlinger i ord eller gjerning til støtte og fremme av Rallarklubben og/eller Rallarmiljøet i Narvik.
Prisen skal henge høyt og kun deles ut når man finner det forsvarlig. Generalforsamlingen gir styret fullmakt til å finne en verdig kandidat. Prisen heter: Årets Malmklump

Årets malmklump går i år til en person som har et stort hjerte for Barn, Ungdom, Kultur og idrett i Narvik.
Han har i mange år jobbet for å gjøre slik at ungdom i byen har en plass å øve, å trene, og til og med å sørge for å innbringe midler til gode formål. Han har et brennende ønske om å skape inkluderende og rusfrie arenaer for musikk og kultur.

Han har arrangert skirenn med over 600 deltagere i Vinterfestuker, og har vært med på å få over 50 000 i Narvik ut på tur med sin innsats for Kobberstadløypa.
Da han etter en Hjerteoperasjon skulle ha sin første skitur, var ikke treningskompisen snauere enn at han tok likegreit med seg en hjertestarter.. Den ble det ikke bruk for, etter eget utsagn så var han i så god form, at han skulle begynne å gå uten skistaver, slik at de andre kunne klare å holde følge..

Siden 1995 har han vært en markant skikkelse i Narviks kulturliv, selv om han selv sier at han da var en Kultur-analfabet.
I Vinterfestuka, og ellers i året har han vært med å arrangere utallige store forestillinger, Suksess på tåspisser». «Den fordømte nordlendingen». «Oslo-Filharmonien». Arve Tellefsen, Åge Aleksandersen, Anne Kat Hærland, Ingrid Bjørnov, Småstjerner i Ofoten, Hege Schøyen, Øyvind Blunch, internasjonale ballettstjerner, revyforestillinger, Trond Viggo Torgersen, Narvik kulturskole og Ylvis. Alle har de stått på scenen i Folkets Hus. Med sitt medlemsskap nr 2494 har han vært en flott ambassadør for Rallarklubben, og han har gitt medlemsskap til sine gjester, både på og bak scenen.

Vi gratulerer Bjørnar med prisen

Kommentarer

Recent Posts