Mottakelsen av Svarta Bjørn representantene 2012

 In Nyheter

Onsdag i Vinterfestuka kommer Svarta Bjørn og alle årets Svarta Bjørn representanter offisiellt til Narvik. Rallarklubben organiserer et fakkeltog til jernbanen for å ta imot dem.
Perrongdans. – Klikk på bildet for større
Hvert år organiserer Rallarklubben fakkeltog med Rombaksmusikken i spissen fra Grand Royal og ned til Jernbanestasjon for å ta imot Svarta Bjørn og årets Svarta Bjørn representanter. Når toget fra Sverige har ankommet stasjonen er det perrongdans og alle Svarta Bjørn representanter får et medlemsskap i Den Stolte og Ærverdige Rallarklubben av Malmbyen Narvik.

Så går turen opp til Svarta Bjørn statuen hvor det er tale og statuen blir hedret med en fin krans. Samtidig som dette skjer blir Rallarstatuen også hedret med en krans.

Styreleder i Stiftelsen Vinterfestuka Brit Ruud holdt en kort tale og ønsket alle fremmøtte velkommen før hun ga ordet tradisjon tro til nåværende Svarta Bjørn som holdt en fin tale.

Etterpå er det middag for hele «rallar-familien». Dette er en første sammenkomst i uka hvor Rallarklubben, Rombaksmusikken, Stiftelsen Vinterfestuka, Vekterne, Svarta Bjørn komiteen og Svarta Bjørn med årets representanter er samlet «på ett brett».

Her koser vi oss med middag før ferden går videre hver til vår kant for nye oppdrag på byen til fremme for rallarkulturen.

For flere bilder av mottakelsen – KLIKK
Så er årets Svarta Bjørn representanter ankommet byen og har mottatt sitt medlemskap i Rallarklubben

Kommentarer

Recent Posts