Nordnes vant Vu vindu/bedrift 2024

 In Nyheter

 

VU vindu/bedrifts komiteen, som har bestått av Anne Dølør, Tove Velvin, Ida Rystad og Barbro Husjord, har latt seg imponere veldig i år. I det man parkere utenfor lokalene til Nordnes, ser man allerede der at det er gjort en innsats for å skape god Rallarstemning. Med bålpanne, bålkaffe og koselige benker satt opp.

For ikke å snakke om den innsatsen dere har gjort i VU kroken som de selv kaller den for . Helt utrolig at de har bygd en jernbanestrekning, inne i butikken. Komiteen må jo selvsagt spekulere litt i om denne strekningen er noe av grunnen til de siste avsporingene på Ofotbanen…….

Alle de gamle verktøyene, lykt, telefon, dukkene i riktig antrekk, de ansatte i riktig antrekk, ja dette er utrolig godt gjennomført. Og ikke minst den følelsen vi får av å stå midt inne i en tunnel.

Også inne i lokalet byr dere på kaffe og kaker ved et bord som er tidsriktig pyntet.

 

Vi er blitt fortalt at denne VU kroken på Nordnes Narvik As er basert på deres historie på Ofotbanen.

Han Harry  jobbet på Ofotbanen mellom 1987 til 2005 til han startet sitt eget firma i 2006.

Nordnes jobber som vi forstår, enda på Ofotbanen, med en bred erfaring blant de ansatte og de har hele 37 år erfaring på denne jernbanestrekningen.

I VU kroken finner vi historie fra den gamle jernbanedriften, der er alt fra sviller, skinner, verktøy, befestigelse, en gammel radio, telefon og lyssignal som har blitt stilt ut.

Vi har fått informasjon om at alle ansatte vært involvert i prosjektet og dette er noe dere har planlagt sammen og er veldig stolte av.

Gratulere så masse, denne seieren var vell fortjent.

Vi hadde med oss Sleggeklang da vi utnevnte vinneren. De sang 3 vakre sanger for oss.

Av årets Svarta Bjørn fikk Nordnes overlevert «vandrepokalen» som er en miniutgave av Svarta Bjørn statuen. Denne får de på lån ett år som symbol på at de vant dette året. Til neste år henter vi den igjen, informerte Barbro, men nei sier Harry. Til neste år har vi gjort noe Ofotbanen ikke har gjort, da har vi laget dobbelt spor, så da får vi denne i ett år til, flirte han. Blei en god latter på oss alle etter denne uttalelsen. Nordnes fikk også ett diplom og nydelige blomsterbukett som Sonja blomster hadde satt sammen. 

 

Mange andre bedrifter hadde gjort en fin innsats i år. Spar Finnbekken utmerker seg, og hadde vi hatt en statue til, så hadde de fått den. 52 malmvogner henger ifra taket, historie om hver stasjon finner du også, pluss mange gamle ting som er utstilt. Har du ikke vært innom Spar Finnbekken denne Vinterfestuka, ja så må du skyndte deg ned dit før VU er over. Det er helt magisk og komme inn i en matbutikken som gjør en så stor fin innsats. 

Vi har dessverre ikke bilder av alle som hadde pyntet, men her er noen av de andre bedriftene som hadde pyntet til Vinterfestuka. Vi i komiteen ser at flere og flere gjør en innsats, og dette varmer vårt VU-hjerte.

Sonja blomster har pyntet fint og døpt seg om til Victoriahavn blomster for denne uken.

OBS har pyntet både ute og inne.

Fisher har også i år pyntet fint.

JBF hadde pyntet sine lokaler

En himmelsk plass hadde pyntet

Agenda hadde pyntet.

Oasen hadde pyntet.

Kommentarer

Recent Posts