Tusen takk for årets Vinterfestuke

 In Nyheter

Siste dagen under VU møtes den harde kjerne for å takke hverandre for vel utført VU der Rallarklubben deler ut gaver til enkelte. Også i år stiller vår bank Nordea sine lokaler til disposisjon.
I år fikk Svarta Bjørn representantene ørepynt som er en rallarhatt i sølv og Svarta Bjørn en nål som takk for innsaten.
Også i år har det vært en begivenhetsrik uke, men masse flotte kulturarrangement og arrangement som ivaretar høytid, tradisjon og seremoni, noe Rallarklubben er veldig opptatt av.
Uten alle de pengegavene som vi har fått under VU, har ikke Rallarklubben greid å gjennomføre våre aktiviteter gjennom hele året. Tusen takk til banker, næringsliv og private givere for gavene til oss,
Så vil vi takke vår gode venner: Svarta bjørn komiteen, Svarta Bjørn, Svarta bjørn representantene, Rombaksmusikken, vektere og ikke minst vil Overrallar takke alle internt i Rallarklubben, store som små, for en formidabel innsats. Dere er gull verd.
Ikke minst takk til stiftelsen Vinterfestuka for en flott samarbeid gjennom hele uka.Vi gleder oss allerede til neste år

Kommentarer

Recent Posts