VU-vindu/bedrift

 In Nyheter

VU-vindu 2019

Spar Finnbekken tar seieren for andre år på rad.

 

Juryens begrunnelse

Dette er en bedrift som bare har gjort mer og mer hvert år for å skape Rallarstemning. I fjor gikk de av med seieren og da trodde juryen at det ikke var mulig å få til mere enn de allerede hadde gjort inne i en matbutikk. Men i år klarte de å overraske oss med jaggu å få til enda mere.

For å nevne det som er gjort, Inngangspartiet er pyntet, fine store bilder av ansatte i tidsriktig klær i hele butikken, alle de ansatte går tidsriktig kledd.

Det er også en liten kafe inni butikken med kaffe og noe godt til kaffen, og i tillegg noen dager server de lapskaus.På veggen i kafeen henger Diplomet fra i fjor på hedersplass, og Svarta Bjørn statuen står også og pynter opp i kafeen.

Juryen har lagt merke til at statuen har vært synlig i butikken hele året, så vi skjønner at de er stolte over å ha fått lov til å låne henne et helt år. Det var ikke helt frivillig de ga den fra seg i går, men nu skal de få låne den et helt år til.

Som sagt i fjor, Juryen har fulgt Spar Finnbekken i mange år, og allerede tidlig som 2009 fikk de hederlig omtale fordi de ansatte gikk tidsriktig kledd hele uka. Juryen er enstemmig enig om at Spar Finnbekken er en verdig vinner og setter utrolig stor pris på jobben de har gjort for å skape Rallarmiljø.

Vi takker for at dere har lagt så mye jobb i å skape stemning i en matvarebutikk. Vi oppfordrer resten av handelsstanden i Narvik til å ta en titt innom og se hvordan de med enkle midler har skapt en fantastisk Rallarstemning.  

Juryen

Barbro Husjord (leder)

Bente Tårstad

Tove Velvin

Alexander Strømsnes

Kommentarer

Recent Posts