VU vindu/bedrift 2017

 In Nyheter

 

Vu vindu/bedrift ble i år Narvikfjellet med sin innsats på Fjellheis restauranten

Juryens begrunnelse

Allerede i inngangspartiet blir man møtt av en utstilling som skaper en god Rallarstemning, og duften av saltkjøtt som slår imot oss er helt fantastisk

Alle bordene i restauranten er pyntet med duker og lysestaker. Vannflasker er fylt med malmpellets,har fått en liten rallarhatt i papp hengende på seg og gjort om til bord pynt.

I alle vinduene henger det papp hatter som de selv har laget.

Gammelt verktøy som ble brukt under anleggstiden er leita frem, et gammelt vindu med en gardin henger på veggen.

Og i med at vi er i Skibakken, har de gamle kjelker, ski og skisko stående rundt omkring. Det er til og med en gammel rokk her hvis man skulle fryse kan man spinne seg litt garn og strikke noen ekstra votter før man drar ned fra fjellet.

Det at Narvikfjellet tilbyr gratis gondol for de som ønsker å komme å spise/ eller bare titte på utstillingen deres er noe juryen synes er svært positivt. Dette gjør det tilgjengelig for alle.

 

Juryen hadde i år 2 bedrifter som kjempet om første plassen.

Spar Finnbekken hadde også gjort en fantastisk jobb med å lage både VU vindu og bedrift og alle de ansatte går tidsriktig kledd. Vi vil oppfordre alle, spesielt de andre butikken til å stikke innom og se hvor enkelt det kan bli ei fantastisk Rallarstemning i en matbutikk. Spar Finnbekken fortjener masse skryt og hederlig omtale for den innsatsen de har gjort.

 

Juryen har bestått av 3 medlemmer av Rallarklubben

Bente Tårstad

Anne Dølør

Barbro Husjord

De lykkelige vinnerene, Svarta Bjørn, Overrallar og juryen

Inngangspartiet

Ferdig dekt bord

Bordpynt, og Malm pellets på flaska

Helene Simonsen, Helle Holt og Stine Holt har gjort en fin innsats. Her har de fått Diplom, blomster. Pluss at de får stauen av Svarta Bjørn på lån fram til neste Vinterfestuke

Kommentarer

Recent Posts