VU-vindu/bedrift 2018

 In Nyheter

Juryens begrunnelse

Allerede i inngangspartiet skjønner man at man er på tur inn i en butikk som har gjort noe ekstra for å skape en god Rallarstemning.

Juryen har fulgt Spar Finnbekken i mange år, og allerede så tidlig som 2009 fikk de hederlig omtale fordi de ansatte gikk tidsriktig kledd hele uka.

Og seinest i fjor var de helt oppe i teten, men ble forbigått av Fjellheis-restauranten.

Men i år ser det ut som de virkelig har bestemt seg for at den seieren skal de ha, og den fortjener de til gangs. Med et flott inngangsparti, og gjennomgående kjempefine store bilder hengende i hele butikken. Og ikke hvilken som helst bilder, nei her har ansatte tatt på finstasen og tatt bilder ved det gamle damplokomotivet ved Jernbanestasjonen. Disse bildene viser at de er villig til å strekke seg langt for å skape Rallarmiljø i butikken.

Ved kasse-område er det også laget et trivelig miljø, med bord og stoler og ikke minst tegninger de har fått laget som illustrerer Rallarene i arbeid på banen.

Juryen er ikke i tvil om at seieren må gå til Spar Finnbekken i år, og takker for at dere har lagt så mye jobb i å skape stemning i en matvarebutikk. Vi oppfordrer resten av handelsstanden i Narvik til å ta en titt innom og se hvordan de med enkle midler har skapt en fantastisk Rallarstemning.  

 

Juryen

Barbro Husjord (leder)

Bente Tårstad

Anne Dølør

Fornøyd butikksjef har fått Diplom, blomster og har fått Svarta Bjørn- statuen på lån i 1 år.

Christina Amundsen (Svarta Bjørn), Tove Magnusson, Gunn-Dagmar Liljebakk (butikksjef), Barbro Husjord, Bente Tårstad og Anne Dølør

Sleggeklang var med og gjorde stas på Spar Finnbekken

Kommentarer

Recent Posts